0
clear
  • Преносима Чанта за Домашни Любимци, Раници За Носене на Домашни Любимци Мека Странична Чанта За Пренасяне на Домашни Любимци, Одобрен Авиокомпания Многофункциона?
  • -20%
  • -20%
Преносима Чанта за Домашни Любимци, Раници За Носене на Домашни Любимци Мека Странична Чанта За Пренасяне на Домашни Любимци, Одобрен Авиокомпания Многофункциона?

Преносима Чанта за Домашни Любимци, Раници За Носене на Домашни Любимци Мека Странична Чанта За Пренасяне на Домашни Любимци, Одобрен Авиокомпания Многофункционална Раница за Домашни Любимци с Дишаща Мрежа за Пренасяне

BGN 1.67

Брой продукти
Продуктът е наличен

* 35 виж Този дишаща походный раница за домашни любимци, подходящи за котки и малки кучета Висококачествен цип позволява раница за туризъм с домашни животни се отварят и затварят плавно.Колани мека вкара пренасяне за домашни любимци абсорбират потта и натоварването с вашия раницата си, за да се чувствате по-комфортно.Тази чанта за домашни любимци през рамо има мрежести джобове на ремешке, в нея удобно се постави мобилен телефон и портфейл. В тази мека странична чанта-переноске за домашни любимци отстрани се използва голяма площ вкара тъкан, както и многофункционална чанта-переноска за домашни любимци с 3 вентилационни отвора, което прави чанта за домашни любимци по-дишаща.Можете също така да използвате тази переноску за кученца за малки домашни любимци, за да си вземете домашен любимец, вземете вана, да отида в болница и супермаркет, разходка по магазините.Материал : Тази окачена дизайнерски дишаща переноска за домашни любимци, изработена от лен.Дишаща походный раница за домашни любимци се затваря за дантела, който е удобен за регулиране в зависимост от големината на домашен любимец. Можете също да използвате този портативен дишаща чанта-переноску за домашни любимци, за да вземат своя любимец със себе си при пътуване с кола, влак или самолет. Дишаща раница за къмпинг за домашни любимци, се затваря за дантела, който е удобен за регулиране в зависимост от големината на домашен любимец. Този раница-переноска за домашни любимци, предназначени за улици и пътуване, можете да го използвате за носене малки кучета или котки по време на колоездене, туризъм, къмпинг, разходка в природата или срещи с приятели.Уникален дизайн1.Този раница-переноска за домашни любимци оборудван противоотцепляющим на една кука, за да се домашни любимци не сбегали и не терялись. Този раница-переноска за домашни любимци оборудван противоотцепляющим на една кука, за да се домашни любимци не сбегали и не терялись. Тази чанта за домашни любимци през рамо има мрежести джобове на ремешке, в нея удобно се постави мобилен телефон и портфейл. Размер : Размер пренасяне за домашни любимци, одобрен от авиокомпанията, е 46 см * 23 см.Може да погледнете в другите раници за домашни любимци в нашия магазин.Това прави този преносим раница за домашни любимци много дышащим и удобно, а също така му е по-лесно за почистване.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Висококачествен двустранен руно Лесен за почистване и не се залепваИнтеграция пълнител за котешки тоа�

Добър дизайн : В тази детска чанта за пелени с 15 функционални джобове имате определено има място за всич�

Презрамки : Регулируем мек подсилена презрамкаПрезрамки : Регулируем мек подсилена презрамка.Чантата м

Вентилация и пропускливост на въздух : Вентилационна мрежа с двете страни, за вашия домашен любимец е по

Гаранция BOSTANTEN предлага отлични продукти и осигурява чудесен опит за закупуване.Гаранция BOSTANTEN предла�

Каишка на раница с добра подплата, може да се регулира размера на вашето тяло, да осигурява комфорт на гъ

Обем : 33 литра; Тегло : 760 гр; Размери : 51 см x 33 см x 21 см (ДхШхВ)Вземете със себе си своя партньор в стил в сту�

Please wait...