0
clear
  • 8 Опаковки Спирална Форма за Свещи, Форма за Свещи, Цилиндрична Форма за Свещи, Форма за Леене Смола, Форми за Мыловарения, Силиконова форма за Свещи, Форма за декора?
  • -20%
  • -20%
8 Опаковки Спирална Форма за Свещи, Форма за Свещи, Цилиндрична Форма за Свещи, Форма за Леене Смола, Форми за Мыловарения, Силиконова форма за Свещи, Форма за декора?

8 Опаковки Спирална Форма за Свещи, Форма за Свещи, Цилиндрична Форма за Свещи, Форма за Леене Смола, Форми за Мыловарения, Силиконова форма за Свещи, Форма за декорация на дома, Форма за направата на Свещи, 3D Форма

BGN 21.66

Брой продукти
Продуктът е наличен

Отделете повече форми за тялото в нашия магазин, за да се създаде комплект за рисуване формата на тялото и да ги споделите с приятели.Комплектът включва : Силиконова форма на 8 парчета, поставете го в хладилника да се охлади за няколко минути, преди да се разглобяват.[Високо качество] Тази форма е изработена от хранително-силикон, се отличава с гъвкавост и издръжливост при повторно използване. [Размер на продукта] Тази форма включва в себе си пластмасова форма от 8 части, размера на формата, показан на снимката. [Начин на прилагане] Поставете формата на равно място, изсипва се в разтопена свещ /кола маска / сапун или смола, изчакайте известно време, докато материалът се втвърдяват, а след това демонтируйте. [Идеален подарък] От тази форма може да направите бижута от смола за украса на масата.Също леярна сапун за ежедневна употреба и изкуството на правене на свещи подожгут го на празник, създавайки приятна атмосфера.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Цвят форми : случаен (предимно розово); За ваучър за подарък проба мыловарение от полимерна глина занаят,

Форма от PVCСамо за външно приложение.Да се съхранява далеч от деца и любопитни очи От тази форма се получ

фиксирана форма от пластмаса, кожа индивидуално всички видове пластмасови форми Брой : 1 комплект форми

Размер : Целият размер на тази форма е 11 * 6,8 инча, размерът на всяка кухина3 * 1.5 инча, тя побира около 3,6 гра

От тази форма се получава 4 сапун с размери от около 6,7 х 6,7 х 3 Квадратна форма за сапун с котешки красива �

Можете да използвате други декорации в зависимост от вашите нужди и предпочитания, за да направи няколк

Материали : акрил, органично стъклоГумен чук чудесно за подпечатване на сапун, той създава приятен, чист

Please wait...