0
clear
  • Контейнер за Шампоан За Пътуване, Кутия за пуховки с анимационни детски талк на прах, Кутия за прах, Забавна Празна Кутия За Бебешки Прах, Детска пудра на Прах, Без т?
  • -20%
  • -20%
Контейнер за Шампоан За Пътуване, Кутия за пуховки с анимационни детски талк на прах, Кутия за прах, Забавна Празна Кутия За Бебешки Прах, Детска пудра на Прах, Без т?

Контейнер за Шампоан За Пътуване, Кутия за пуховки с анимационни детски талк на прах, Кутия за прах, Забавна Празна Кутия За Бебешки Прах, Детска пудра на Прах, Без талк, Прах За Грим, дръпвания

BGN 15.47

Брой продукти
Продуктът е наличен

Описаниеэто продукт е красиво и практично кутия за пуховок с шарени мультяшного мечка, направени от висококачествен материал за конкретно използване- Изработен от висококачествена материал, той притежава отлична здравина и практичност при употреба.Той не вредят на кожата на вашето бебе и осигурява добра грижа за вашата скъпо дете.Пратката включва 1 x кутия за пуховки с анимационни мечка., Можете да изпратите тази кутия с бебешки прах на своите приятели, които да имат дете, грудничок и дете за децата. Функция - Материал : и гъба.спондж и полипропилен. един наистина добър инструмент в ежедневието си, можете да го използвате за съхранение на талк, бодлива топлинна прах и т.- Приемането на прост и удобен дизайн, това може да ви донесе много удобства.Приемането на прост и удобен дизайн, това може да ви донесе много удобства. наистина добро средство в ежедневието си, можете да го използвате за съхранение на талк на прах, прах от потницы и т.- Благодарение на гладка повърхност ще получите комфортно усещане за докосване, достатъчно безопасни за използване от деца.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Опитайте го на плажа, за да помогне за отстраняване на пясък, или като алтернатива на сухия шампуню за въ

ГРИЖА ЗА СЪРБЕЖ по КОЖАТА : Gold Bond предлага идеалното средство за грижа за сърбеж и дразнене на кожатаОпи�

Съдържа екстракт от ганодермыТой също така луксозно надушен да ви придават приятен аромат и увереност,

Please wait...