0
clear
  • 30 Бр. Играчката пищялките за кучета, Пищялките, Сменяеми пищялките на играчки за кучета, Пластмасови играчки пищялките за кучета, Прозрачна Пищащая играчка за куче?
  • -20%
  • -20%
30 Бр. Играчката пищялките за кучета, Пищялките, Сменяеми пищялките на играчки за кучета, Пластмасови играчки пищялките за кучета, Прозрачна Пищащая играчка за куче?

30 Бр. Играчката пищялките за кучета, Пищялките, Сменяеми пищялките на играчки за кучета, Пластмасови играчки пищялките за кучета, Прозрачна Пищащая играчка за кучета, Шумоподтискането, работа на смени части за домашни

BGN 1.67

Брой продукти
Продуктът е наличен

Технически характеристики : Материал : пластмаса Цвят : прозрачен Размер : прибл диаметър 35 мм / 1,38 инча - подходящ размер за подмяна на стари кукли, а тези пищащие играчки за домашни животни няма да отнеме твърде много място благодарение на компактните им размери.Пищащие играчки за кучета : тези сменяеми пищялките за кучета имат кръгла форма, напоминающую балони, и могат да публикуват интересни пищащие звуци, прости и прозрачни, че може да ви донесе приятно изживяване употреба.Малки предмети, моля, пазете далеч от децата си и се грижат за вашите домашни любимци, като се избягва риска от поглъщане.Цвят може леко да се различават от различни дисплеи на екрана. Диаметър 35 мм/1,38 инча(а) комплектът включва : 30 х пищащих играчки за кучета Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Достатъчно за игри : в комплекта са включени 30 прозрачни пищалок за играчки за кучета; този брой пищалок за кучета, достатъчно за употреба или за замяна, в ежедневния живот, и можете да ги споделите с приятели.Меки и трайни : тези сменяеми пищялките на играчки за кучета, изработени от качествена пластмаса, здрава и подходяща за чорапи, им е трудно да се скъса или счупи, което осигурява приятен изстискване на допир; Можете да използвате тези играчки пищялките за кучета в продължение на дълъг период от време.Занимания с ръцете си : като се има Предвид голям брой пищалок за играчки за домашни животни, са подходящи за това, за да си направил доброто изделия или изделия със своите ръце, със своите приятели, родители, колеги, съседи и други, че може да ви помогне да подобрите отношенията си, а тези писклив играчки за кучета с топки може да повиши вашето чувство за постижение.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Нашите фабрики следват найвисоките стандарти за сигурност, за да гарантира сигурността на вашите домаш

Хайде пак!Възползвайте се от шанса за вашите домашни любимци поиграли с него!Играе с топката, може да ув�

Няма плънката, няма елементарноЛек, така че кучето всякакъв размер могат да се насладят на игра с него.П�

В тези играчки са представени невероятни лицензирани герои с отлична игрова стойност за вашите кучета!�

Предлага се в различни размери и символиВисочина на опаковката на продукта е 4,0 инча.Страна на произход

Многопластова играчка за извличане5" Среден : 7,8 "x 7" x 2" Голям : 7,8 "x 9"x 2.Той е ярко оцветен и е многослойна с�

Всяка дреха е изработена ръчно в съответствие с найвисоките стандарти за качество, с помощта на високок

Тази дъвка играчка за кучета любим и найдобрият избор за вашето кучеНаучи куче здрави навици за жевани�

Please wait...