0
clear
  • LXXSH Директен Гребен с Двойно предназначение За Пътуване, четка за коса, За Коса, Домашна богат на функции Гребен За Коса, Лична Хигиена, Мъжки Гребен За оформяне на К?
  • -20%
  • -20%
LXXSH Директен Гребен с Двойно предназначение За Пътуване, четка за коса, За Коса, Домашна богат на функции Гребен За Коса, Лична Хигиена, Мъжки Гребен За оформяне на К?

LXXSH Директен Гребен с Двойно предназначение За Пътуване, четка за коса, За Коса, Домашна богат на функции Гребен За Коса, Лична Хигиена, Мъжки Гребен За оформяне на Косата, Електрически

BGN 1.33

Брой продукти
Продуктът е наличен

Можете да гребен косата си или да се оправям брада за домашна употреба и пътуванеДвойно приложение : Можете да гребен косата си или да се оправям брада, за да си брада не беше толкова грозно.Висока температурна устойчивост : корпус от инженерни пластмаси, устойчиви на високи температури, по-безопасен за употреба.Удобно захващане : ергономична дръжка, нескользящая изолация, удобен захват.Двойно приложение : Можете да гребен косата си или да се оправям брада, за да си брада не беше толкова грозно.Няколко форми : придайте на косата формата на електрически гребен.Преглед на топлина се случва бързо : незабавен нагревател загрява само за 15 секунди и се нагрява равномерно; комплект за защита от химически вълна, предназначени за предотвратяване на прекомерно изгаряне на косата.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.Параметри : Материал : ABS + нагревателен листцвет : черно-бял Ергономична дръжка, нескользящая изолация, удобен захват. Поради ръчно измерване и различни методи за измерване на допуска на отклонение на 1-3 виж Благодаря!.Преглед на топлина се случва бързо : незабавен нагревател загрява само за 15 секунди и се нагрява равномерно; комплект за защита от химически вълна, предназначени за предотвратяване на прекомерно изгаряне на косата.

Подробни спецификации

Material:
ABS + heating sheet
Color:
black&white
Ergonomic handle, non-slip insulation, comfortable grip.:
You can comb your hair or straighten your beard for home use and travel.:
Package Included:
1 x shape comb:
Notes:
1.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
2.Due to the manual measurement and different measurement methods, please allow 1-3cm deviation. Thanks! :

Свързани продукти

Масажор за глава Кръгли мъниста найлон гребени с назъбен не травмируют кожата на главатаНатурална гуме

Поради ръчно измерване се допуска разликата в 13 виж дължи На разликата между различните монитори изобр�

Черен гребен за опашката е с дължина 8 сантиметра и е добре зарекомендовавшим себе си и надеждна марка.И�

Гладките къдрици Елегантен грижа за косата.Гребен с въздушна възглавница масажирайте кожата на глават�

Мощен нагревателен модул притежава характеристики за бързо загряване и повисока ефективност в комбина

Please wait...