0
clear
  • Led Преносим Слънчев Работен лампа от 100 Вата на 10 000 LM Батерия, която се презарежда на Спешна работна лампа с 4 Режима на осветление, Осветление за прекъсване на захра?
  • -20%
  • -20%
Led Преносим Слънчев Работен лампа от 100 Вата на 10 000 LM Батерия, която се презарежда на Спешна работна лампа с 4 Режима на осветление, Осветление за прекъсване на захра?

Led Преносим Слънчев Работен лампа от 100 Вата на 10 000 LM Батерия, която се презарежда на Спешна работна лампа с 4 Режима на осветление, Осветление за прекъсване на захранване, ремонт на автомобили, на къмпинг, на

BGN 14.66

Брой продукти
Продуктът е наличен

?【 Портативен и удобен】 360-градусная дръжка преносим работен фенер, предназначена за многократна ориентация, също така може да се използва като поставка, закручивая гайка отстрани, а на скрита кука за закачване навсякъде ?【 Акумулаторна батерия 】 Тази светодиодна работна лампа с батерия с капацитет 12000 mah може да се зарежда с помощта на USB-кабела или слънчеви панели. ?【Водоустойчива лампа за палатка IP66】 тази лампа с водонепроницаемостью IP66 е предназначена за къмпинг, риболов, пътуване по ръба, ремонт на спасителните автомобили, дори и като резервно копие в случай на прекъсване на захранването. ?【Индикатор за зареждане на батерията】 led работна крушка, която използва и като захранващ блок, зарежда вашите електронни устройства, micro USB, като мобилни телефони и таблетни компютри.Тя разполага с 4 режима на осветление и продължително натискане, за да регулирате яркостта, топла светлина, бяла светлина, топла и бяла, предупреждающую светкавица за осигуряване на къмпинг, осветяване на висящи палатки, нощен труд и на широк спектър от дейности в тъмното.При пълно зареждане работна лампа може да работи за около 24 часа, при средна яркост (8-10 часа при висока яркост). Осигурява яркост от 10 000 лумена. ?【Индикатор за зареждане на батерията】 led работна крушка, която използва и като захранващ блок, зарежда вашите електронни устройства, micro USB, като мобилни телефони и таблетни компютри. ?【 Портативен и удобен】 360-градусная дръжка преносим работен фенер, предназначена за многократна ориентация, също така може да се използва като поставка, закручивая гайка отстрани, а на скрита кука за закачване навсякъде.? 【 Акумулаторна батерия】 Този led работна лампа с батерия с капацитет 12000 mah може да се зарежда с помощта на USB-кабела или слънчеви панели.Батерия LED worklight е оборудван с 4 индикатора за захранване, които показват капацитет на батерията, позволяват лесно да се провери оставащия заряд и предостави своевременно на такси.При пълно зареждане работна лампа може да работи за около 24 часа, при средна яркост (8-10 часа при висока яркост). ?【 Регулируема яркост и 4 режима на осветление】 Led батерия за аварийно осветление с 292 led топки и е с мощност 100 Вата.

Подробни спецификации

Свързани продукти

35% за спешната помощ, 1530 капки на 30 мл маслоносителВНИМАНИЕ : този продукт не е оборудван с предпазна кап�

ЕС и Ro HS : Не отговаря на ECCN (САЩ) : EAR99 Статус детайли : Действащ военен Стандарт : MILC38999 Вид : кръгли Пол : RCP �

ПОРТАТИВЕН РАЗМЕР за ПЪТУВАНЕ : идеален за съхранение на любимите си парфюми в съд с помалък размер, без

* Устойчиви на висока температура, може да бъде стабилна до 130 градуса Спецификация : Подложка : полиесте�

Чисто етерично масло от семена на целина Devprayag (Apium graveolens), дистиллированное с помощта на стъклен капкоме

Добра топлопроводимост и електрическата изолацияЗа лепене повърхности не се изисква топлинна цикъл, с�

Цената е за : Всяка система за измерване на : Инча Посоката на конец : на Дясната ръка температурен Диапаз

н може свободно да се движи и да поставите на всяко място на кухненски плотове.Подходящ за всеки съхране

Колелото с шарикоподшипником 11 / 4 инчаОписание на продукта Този сачмен възел плъзгащи врати на вътрешн�

Please wait...