0
clear
  • калъф hnspice Airpod Pro, 3D Скъпа Мультяшная стена.E Силиконов Калъф за Airpod Pro, Аксесоари, Защитен Калъф с Карабинер, за Момичета, Момчета, Деца-тийнейджъри Airpod Pro (EVE Pro)
  • -20%
  • -20%
калъф hnspice Airpod Pro, 3D Скъпа Мультяшная стена.E Силиконов Калъф за Airpod Pro, Аксесоари, Защитен Калъф с Карабинер, за Момичета, Момчета, Деца-тийнейджъри Airpod Pro (EVE Pro)

калъф hnspice Airpod Pro, 3D Скъпа Мультяшная стена.E Силиконов Калъф за Airpod Pro, Аксесоари, Защитен Калъф с Карабинер, за Момичета, Момчета, Деца-тийнейджъри Airpod Pro (EVE Pro)

BGN 4.00

Брой продукти
Продуктът е наличен

❤Точно отваряне на долния зарядно пристанище осигурява свободен достъп до зарядното порто, без да махате защитната своята практика 【УСЛУГИ】 Ако имате някакви въпроси, моля, дайте ни уведомите.Удароустойчив, прахоустойчив и защитава от надраскване. 【ПОДХОДЯЩ за AIRPODS PRO】 Този калъф е подходящ за вашия Airpod Pro, лесно се инсталира и се оттегли.Не е нужно да се притеснявате за случайно падане на летателни капсули, това може да защити въздушни капсули от повреди.Лесен монтаж и демонтаж на Точната високо качество на рязане и лесен достъп до бутона за синхронизиране и порт за зарядно устройство гръмотевична на корпуса.Лесно се установява и отстранява. 【Най-ДОБРАТА ЗАЩИТА】 Този стилен калъф предпазва вашия Airpod Pro Airpod Pro от всички страни. 【 ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СИЛИКАГЕЛ】 Материал, използван в този джоба, изработена от висококачествен мек силиконов материал, който е труден и продължителен и лесно деформиран. 【 ВИСОКОКАЧЕСТВЕН СИЛИКАГЕЛ】 Материал, използван в този джоба, изработена от висококачествен мек силиконов материал, който е труден и продължителен и лесно деформиран.Ние ще отговорим на вашите въпроси, да ви е приятно пазаруване.❤ Ключодържател за защита от загуба, за да не прикрепляли airpods към своята раница, дамска чанта или чанта.Много прекрасни стилове по ваш избор. 【УСЛУГИ】 Ако имате някакви въпроси, моля, дайте ни уведомите.Само поставете го вътре и натиснете към дъното.hnspice сладък силиконов калъф за зареждане на Air Pod Pro с анимационни модел. 【ПОДХОДЯЩ за AIRPODS PRO】 Този калъф е подходящ за вашия Airpod Pro, лесно се инсталира и се оттегли. hnspice калъф за зареждане на Airpod Pro е изработен от висококачествен гъвкав силикон, който ще осигури вашето чехлу за зареждане на airpods Pro защита на 360 °.【Качествени материали】 Този сладък и луксозен cartoony калъф Airpod Pro е изработен от нов мек силиконов материал, който е стилен и уникален, а на допир меко и удобно.Това е идеален пазач на Air Pod pro.Това не пречи на използването на функции за сдвояване на Bluetooth и порт за зареждане, което е много удобно.Той ударопрочен и устойчив на надраскване.При демонтаж махнете горния капак на гърба, упритесь две показалеца в страните Airpods и натиснете отдолу палеца, за да лесно да се свали Airpod.

Подробни спецификации

Свързани продукти

ПРОТИВОСКОЛЬЗЯЩИЙ : Мек и гъвкав материал осигурява подобра нескользящее сцепление, като остава гладка

Удобен на пипане, износоустойчивост и грязеустойчивые, издръжливиТози калъф е специално разработен за

Свържете се с продавача преди да си купите за получаване на специални изискванияДървени Празни Кутии О�

Слой 3 Стилна корица за фолианта с метална текстура, която също изпълнява функцията на поставка за глед�

нИзработен е от висококачествени екологично чисти износостойкого полиуретан, която гарантира вашето Ai

Please wait...