0
clear
  • Ретро Селска Плакат на Стенно Изкуство Селски Ферма Слънчоглед Навес Стенни Живопис Кънтри Медни Банки Снимки Модерен Абстрактен Селска Къща Стенно Изкуство за С?
  • -20%
  • -20%
Ретро Селска Плакат на Стенно Изкуство Селски Ферма Слънчоглед Навес Стенни Живопис Кънтри Медни Банки Снимки Модерен Абстрактен Селска Къща Стенно Изкуство за С?

Ретро Селска Плакат на Стенно Изкуство Селски Ферма Слънчоглед Навес Стенни Живопис Кънтри Медни Банки Снимки Модерен Абстрактен Селска Къща Стенно Изкуство за Спалня Декор на стените на Хола 16x12 x 3 бр. Без рамка

BGN 12.78

Брой продукти
Продуктът е наличен

(Всички платна, отпечатани във формат HD и giclée print, а не са направени на ръка или рисувани на ръка)БЕЗ РАМКА : ТОЗИ РЕТРО ПОСТЕР НА СТЕНАТА В ФЕРМЕРСКА КЪЩА НЕ Е НА РАМА, И ТЕ СА СГЪНАТИ В ЕДНА ТРЪБА ОТ PVC.можете да получите много красиви рисунки върху платно, като направите търсене Hairest. (включително бял край на 0,5-1 см).Ще трябва да закупите допълнително рамка, за да може да се затвори, или изберете бяла бесследную лента T0, приклеенную на стената. От настройките на монитора друга марка цветове на печат може леко да се различават от цветовете на изображението.Ще трябва да закупите допълнително рамка, за да може да се затвори, или изберете бяла бесследную лента T0, приклеенную на стената. Приложими места : Тези перфектни картини за декорация на стени са подходящи за всекидневна, спални, библиотеки, общежития, кабинет, фоайе, игри стая, гараж, фитнес зала, коридор на дома, на кино, детска стая, пералня, кухня, баня, декорация на стените за партита и като подарък и т.(Всички платна, отпечатани във формат HD и giclée print, а не са направени на ръка или рисувани на ръка).Размер на стенни рисунки : 40x30 см x 3 бр.Картината е водоустойчив, изглажда бръчките, устойчиви на uv радиация и избледняване на цвета.Добро обслужване : Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Моля, не се колебайте, ако имате някакви въпроси относно нашите работи върху платно.БЕЗ РАМКА : ТОЗИ РЕТРО ПОСТЕР НА СТЕНАТА В ФЕРМЕРСКА КЪЩА НЕ Е НА РАМА, И ТЕ СА СГЪНАТИ В ЕДНА ТРЪБА ОТ PVC.Ние винаги се стремим да произвеждаме отлични продукти, с гаранция за качество на разумна цена и в бъдеще ще го правим по-добре с ваша помощ.Отлично качество : Всяко наше произведения на изображението отпечатани във формат HD. Приложими места : Тези перфектни картини за декорация на стени са подходящи за всекидневна, спални, библиотеки, общежития, кабинет, фоайе, игри стая, гараж, фитнес зала, коридор на дома, на кино, детска стая, пералня, кухня, баня, декорация на стените за партита и като подарък и т.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Модели Simplicity се разработват и произвеждат в САЩ от 1927 годинаТези модели дамски дрехи могат да бъдат заш�

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО ПОКРИТИЕ САТЕН с ПРИНТОМ предоставя динамични цветове без отразяващи отблясъциРАМКА

Висококачествена художествена печат без рамка върху плътна хартия повисоко качествоНашите отпечатъци

Материал : метал 100% новост и високо качествоЛесно подвешивается : идва с четири дупки за винтове и са дос

Четири малки предварително просверленных дупка във всеки ъгъл на тази снимка може да се прикрепя към ст

Страхотна идея за подарък Тези достъпни цифрови репродукции са артистични щампи с найвисоко качество и

Има Рамка и няма Рамки за изборИма Рамка и няма Рамки за избор подходящ за спални, всекидневни, кухни, ба�

Това не е оформено в рамкаНие създаваме всички наши щампи стандартни размери, така готови рамки за тях е

Please wait...