0
clear
  • Поясная кобур iPhone 8 Plus, тънка кацане в калъф [серия DuraClip] Slim Grip Case и клип за колан Apple iPhone 8 Plus 5,5 (лъскав черен)
  • -20%
  • -20%
Поясная кобур iPhone 8 Plus, тънка кацане в калъф [серия DuraClip] Slim Grip Case и клип за колан Apple iPhone 8 Plus 5,5 (лъскав черен)

Поясная кобур iPhone 8 Plus, тънка кацане в калъф [серия DuraClip] Slim Grip Case и клип за колан Apple iPhone 8 Plus 5,5 (лъскав черен)

BGN 0.67

Брой продукти
Продуктът е наличен

Калъф за i Phone Plus 8 на колан - серия Dura Clip Набор от кобур Dura Clip - това е тънък калъф за i Phone Plus 8 за колан, изработени с внимание към детайлаПоясная кобур Dura Clip е нескользящую прорезиненную довършителни работи и открити деколтета, за бутони, осигуряващи лесен достъп до всички функции и бутоните за управление на вашия Apple i Phone 8 Plus. ✔ Компанията Encased се гордее, че е производител на щипки за колан № 1.Вътре скоба мека подплата от микрофибър осигурява защита на екрана, с изглед вътре, а кобур удобно държи телефона настрани. ✔ Надеждно определяне на плъзгаща се конструкция опростява монтаж / демонтаж на телефона.Снабдени с Доживотна гаранция в опаковката.Нашият ангажимент "Втора миля" подкрепя всяка покупка доживотна гаранция и поддръжка от страна на нашия специален екип.Един от нашите най-продавани покривала за колан в комплекта има рамка от масивна поликарбонат и нескользящую прорезиненную коляно.Нескользящая ръкохватка Корпус с гумирани дръжка te8 Plusture са се повтаря контурите на телефона и запазва тънък профил. ✔ Мека подплата от микрофибър предпазва екрана, пронизващ вътре, както и вградена поставка прави Dura Clip идеалното решение за гледане, без помощта на ръцете.Поясная кобур е предназначен за завиване както вертикално, така и хоризонтално в съответствие с всички предпочитания на потребителя. ✔ Издръжлив благодарение на усилена рамка от масивна поликарбонат и вращающемуся зажиму за колан за вертикално или хоризонтално ползване.Основни характеристики : ✔ Щампована защита на устните, задържа екрана, повдигната над повърхността (и е вън от опасност!). ✔ Компанията Encased се гордее, че е производител на щипки за колан № 1. ✔ Издръжлив благодарение на усилена рамка от масивна поликарбонат и вращающемуся зажиму за колан за вертикално или хоризонтално ползване.Кобур с надеждна засаждане Всеки комплект Dura Clip идва в комплект с кобур с надеждна засаждане.

Подробни спецификации

Свързани продукти

Висок клас вертикален кожен калъф за носенеГарантирано качество на производство и монтаж.Код размери :

Кобур, произведени В САЩ компания, собственост на ветеранитеRipoffs предлагат найсолидна клипсу и кобур на

Калъф SNK Premium Pouch Case (серия вградени пенопластов EVA)Висококачествена чанта от изкуствена кожа Класически

3 инча х 3,45 х 0,6 инча Приблизителни вътрешни размери : 6.Незаменим мини чанта за разходка, пазаруване, пъту

Той е изработен от висококачествени ламинирани кожата, така че вашият телефон не е получил повредаБъде�

Магнитна закопчалка; Дизайн на мъжки портфейл, вградени 2 стандартни слотове за карти (джоб за пари) + 2 от

Дизайн с ластик, мобилен телефон може да бъдат плътно опаковани в калъфРазмер (L) Размер на своята практи

Спортна текстурирани покритие осигурява удобен и сигурен захватТруден Xtreme това е найздрав калъф CaseMate �

чанта за телефон + 1 брОписание for : Workouts,Extreme,Exercise,Running,Fitness,Walking,Jogging,Hiking,Cycling,Yoga,Fishing Camping,Travelling, Нагрудная и

Please wait...